BENVINGUTS I BENVINGUDES

EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS QUE REALITZAM, TAMBÉ VOS PROPOSAREM ACTIVITATS I VOS FACILITAREM PÀGINES WEBS D'ACTIVITATS QUE PODEU FER A CASA.
ESPERAM QUE VOS AGRADI!

08 de maig 2018

AL MERCAT A FER ENTREVISTES!

Després de preparar unes quantes preguntes per poder fer una petita entrevista a la gent del mercat, avui hi hem fet una vsista.
Primer hem fet una volta per visitar els diferents estants. Després ens hem separat en dos grups i hem anat a fer les entrevistes; al senyor de les flors, al de la fruita i verdura, al senyor dels ocells, al de la sobrassada  i els formatges, a la parada de les "xuxes", a una venedora de roba i també ho hem intentat amb unes turistes.Per acabar hem tengut la sort de ser convidats per en Raúl, el pare de na Margot, a visitar la seva paradeta. Després de fer-li unes quantes preguntes ens ha deixat provar un dels seus arcs. Fer diana no ha estat fàcil!

                                             
 
                                            
 
                                             
 
                                               

2 comentaris:

  1. MA VA AGRADA TIRA EM LARC I FE SA VOLTA PER EL MERCAT (ME VA AGRADAR TIRAR AMB L'ARC I FER LA VOLTA PEL MERCAT)

    ResponElimina
  2. Bona feina! En Toni va gaudir molt de la sortida, sobretot de la visita al pare de na Margot, al venedor d'ocells i amb la flor que li van regalar. Va arribar súper content! I això és molt important per a la generació de nous aprenentatges. Seguiu així!

    ResponElimina