05 de juny 2020

Novetats Fase III


Estimades famílies.

A conseqüència de l’entrada a Fase III i la informació que he rebut per part del Centre volem saber si hi ha alumnes interessats en rebre aquest tipus de suport presencial a fi de poder organitzar les dues pròximes setmanes. El plantejament no és obrir l'escola perquè els nins i nines es vegin, sinó que únicament aten a les dues premises prèvies.

Per aquest motiu vos demanam que empleneu el següent formulari ja que l’assistència a l’escola únicament podrà ser amb cita prèvia. Per afavorir la nostra organització vos demanam que empleneu el formulari com a màxim fins diumenge.


Amb la possible demanda que rebrem, organitzarem i comunicarem el calendari de les pròximes setmanes.
Davant la nova situació, la pròpia necessitat d’organització i el fet de poder acondicionar l’espai amb les mesures de seguretat requerides, i en funció de la demanda rebuda, disposarem encara de dilluns per acabar d’organitzar-ho tot.

Informar que el treball telemàtic realitzat fins ara continuarà vigent fins a final de curs mantenint les videoconferències dels dimarts i les comunicacions via correu electrònic tal i com s’ha fet fins ara.

L’entrega dels informes es farà amb cita prèvia i de forma presencial, durant la darrera setmana del mes. Serà el moment que tendreu per poder recollir el possible material que va quedar a l’aula i retornar els llibres de reutilització que hem utilitzat aquest curs.

Mestres de 3r.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada